Limba englezăEnglish
Danubius Online este portalul Web de învăţământ şi colaborare al Universităţii Danubius din Galaţi. Este realizat utilizând sistemul de programe Sakai, utilizat în prezent în acest scop de numeroase universităţi din SUA, Europa şi din alte ţări ale lumii.
Studenţii universităţii pot găsi pe această portal site-uri de curs, care le oferă atât materialul de studiu necesar, cât şi posibilitatea de a prezenta online teme, referate şi proiecte, de a se pregăti de examen prin teste de autoevaluare şi de a susţine teste de examen.

Studenţii la masterat şi personalul didactic şi de cercetare al universităţii au posibilitatea de a colabora la proiecte de cercetare şi dezvoltare. Studenţii şi personalul didactic şi de cercetare pot, de asemenea, colabora pe acest portal prin chat, mesaje şi participarea la forumuri de discuţie pe diverse teme.

Pentru a intra pe portal, introduceți numele de utilizator (user id) și parola (password), apoi apăsați butonul login. Dacă sunteţi la prima conectare, urmaţi indicaţiile date în acest document . Dacă aţi uitat parola daţi clic pe Reset Password si veţi primi o parolă nouă pe adresa de email cu care sunteţi înregistrat (pentru studenţi adresa este de forma prenume.nume@idanubius.ro). 

În meniul din partea stângă a acestei pagini găsiți informații privind portalul Danubius Online și produsul software Sakai pe care acesta se bazează